Carla Dusseljee Kindercoach

thumb CarlaDusseljeeIk ben Carla Dusseljee (1970) en op 20 april 2011 gestart met Carla Dusseljee Kindercoach omdat ik er van overtuigd ben dat ik kinderen kan stimuleren tot een blijvende positieve ontwikkeling. Kinderen passen zich aan de systemen om zich heen aan: thuis, school, bso, sportclub, muziekles, vriendjes, vriendinnetjes, etc. Hierdoor kunnen ze het gevoel verliezen van: "Dit ben ik, dit kan ik". Mijn ervaring leert dat dit het grote verschil maakt in plezier en geluk in je leven, voor zowel ouders/opvoeders als kinderen. Mijn logo visualiseert dit, sommige kinderen moeten van buiten terug naar binnen: "Dit ben ik!". Andere kinderen moeten van binnen naar buiten: "Dit kan ik!"

Ik woon in Zwolle, ben echtgenote en moeder van 3 kinderen. Daarnaast ben ik als groepsleerkracht werkzaam binnen het basisonderwijs en cursusleidster voor de Vereniging Samen Bevallen.
Ik heb mij gespecialiceerd in het  coachen van kinderen in de basisschoolleeftijd. Bovendien heb ik veel kennis van het hoogbegaafde- en het hoogsensitieve kind, ook heb ik veel ervaring in het coachen van ouders met (jonge) kinderen.

Kinderen zijn erg creatief in het oplossen van problemen. Elk kind doet dit op zijn eigen manier en in zijn eigen tempo. Dit maakt kinderen uniek en zo leuk om mee samen te werken. Na 18 jaar basisonderwijs, krijg ik steeds meer de behoefte om op een andere manier naar het kind te kijken. Om niet te kijken naar de resultaten en de cijfers, maar naar het gehele unieke kind. Ik ga uit van de talenten en mogelijkheden die het kind heeft en ontwikkel van daaruit samen met kind en ouders aan een oplossing.

Mijn adres

Carla Dusseljee
Grindweg Hasselt 2a
8035 RL  Zwolle

06 - 14 94 27 82
info@carladusseljeekindercoach.nl

Of ga naar ons contact formulier.

Nieuwsbrief

Volg ons