Carla Dusseljee Kindercoach

Als kersverse ouder van je eerste kindje is het fijn om een beetje op weg geholpen te worden. Daarom heb ik deelgenomen aan deze cursus. Carla laat je op een leuke manier inzicht krijgen in hoe je tegen jezelf en tegen de opvoeding van jouw kind aankijkt. Ook geeft ze praktische tips hoe je jouw gestelde doelen (of dat nu gaat om opvoeden of iets anders) kunt bereiken zonder een waarde oordeel te geven. Ik vond het fascinerend om te leren hoe mijn kindje in haar lichaam aan het "landen" is en welke ontwikkelingen zij daarbij doormaakt. Hier heb ik heel erg veel aan, want nu herken ik dingen en begrijp mijn dochter beter, waardoor ik niet meer onzeker ben als zij eens flink begint te huilen zonder dat daar in het eerste opzicht een duidelijke reden voor is. Deze cursus raad ik absoluut aan, aan alle kersverse ouders!

Carla heeft onze zoon goed geholpen en begeleid met zijn moeite met lezen, spellen en motivatie.

Door hem te observeren en het spel Coachee met hem te spelen heeft ze een goed beeld van hem gekregen.

Ze ging hem begeleiden met lezen en spellen en legde ook ons als ouders de methode uit zodat wij ook thuis goed konden oefenen met hem.

Hij heeft weer plezier in lezen en ook is hij enorm vooruit gegaan.

Het bijzondere van Carla's omgang met kinderen, is het uitgaan van het kunnen en van daaruit positief verder werken.

Carla heeft met mijn zoon het spel "COACHEE" gedaan. Een bordspel waarbij dmv vragen en opdrachten een indruk van het kind verkregen kan worden en onder andere problemen kunnen worden gesignaleerd. Een erg leuk en ongedwongen spel met veel creativiteit, humor en expressie!

Naar aanleiding daarvan kan bekeken worden waar de schoen wringt en een plan van aanpak bedacht worden.

Voor ons een leerzame ervaring..

Carla heeft een rustige en duidelijke benadering naar kinderen toe. Ze geeft het kind een gevoel van veiligheid, zodat het zich durft te uiten en zichzelf kan zijn.

“Carla heeft een heel goed beeld van de natuurlijke ontwikkelingsfasen die kinderen doormaken, en hoe die invloed kunnen hebben op hun gedrag in een bepaalde periode. Ze verbindt deze kennis met een mooie manier om kinderen zelf te laten nadenken over oplossingen. En soms blijken grote dingen dan heel simpel te zijn!”

Mijn adres

Carla Dusseljee
Grindweg Hasselt 2a
8035 RL  Zwolle

06 - 14 94 27 82
info@carladusseljeekindercoach.nl

Of ga naar ons contact formulier.

Nieuwsbrief

Volg ons